Sejr til Jesper Attermann

Lørdag  den 15. september blev der afviklet løb i Odder på en teknisk rute inklusiv den berygtede Pederstrup bakke. Med en del vind på ruten var der lagt op til et godt cykelløb over 94 kilometer i C-klassen.

Jesper Attermann fra Sønderborg Cykle Klub kom i udbrud efter få kilometer på netop Pederstrup bakken. Sammen med fire andre ryttere får de oparbejdet et godt forspring til hovedfeltet. Samarbejdet fortsætter gennem løbet, hvor Jesper Attermann reelt set ikke føler sig presset. Så derfor vælger Jesper Attermann at lade konkurrenterne åbne evt. udspil i kampen om sejren. Ingen forsøgte sig sidste gang på bakken, idet der herfra var 13 kilometer til mål. En enkelt forsøger på et medvindstykke hvor der køres med 60 km/t. En umulig opgave. Ved den sidste rundkørsel en kilometer før mål forsøger en anden. Da dette ikke lykkedes kører Jesper Attermann afsted og udnytter hans lavere vægt og friskheden på opløbsbakken. Dermed kører Jesper Attermann først over stregen og vinder. ikke så ofte dette sker i samlet starter, idet Jesper Attermann mere har sin force på enkeltstarter.

Næste opgave for Jesper Attermann bliver den 30. september på hjemmebane, hvor Sønderborg Cykle Klub arrangerer sæsonafslutningen i og omkring Kirke Hørup med ca. 700 deltagere fordelt på alle klasser.