3 sejre til SM i linieløb

Lørdag den 8. august deltog Sønderborg Cykle Klub i de Syd- og Sønderjyske Mesterskaber ved Esbjerg…..

Sønderborg Cykle klub havde deltagere i de fleste klasser i flot solrigt vejr uden vind og bakker. Løbet var for de Syd- og Sønderjyske klubber. I dette samarbejde deltager 10 klubber.

3 stolte drenge med Mads Fenneberg i midten.
3 stolte drenge med Mads Fenneberg i midten.

Første rytter fra Sønderborg Cykle Klub i mål var Mads Fenneberg. Samtidig var han også første mand i mål overhovedet. Så Mads Fenneberg fortsatte hans lille stime siden Korsør med endnu en sejr. U11 klassen som Mads Fenneberg stiller op i blev sendt afsted 3 minutter efter U13 feltet. Men Mads synes lige der skulle køres stærkt så efter den første runde på 7,4 km. var Mads Fenneberg kørt fra konkurrenterne og var kun 100 meter efter U13 feltet. Efter første målpassage hilste Mads Fenneberg kort på U13 feltet, hvorefter han fortsatte “enkeltstarten”. I mål var Mads Fenneberg et minut før U13 feltet og hullet til hans egentligt konkurrenter var endnu større.

I H50 klassen viste Frank Nissen at sommertræningen havde båret frugt. Efter 8 kilometer Af løbet lavede Frank Nissen et kontraangreb på resten af feltet og kom fri af feltet. Derefter kørte han alene de næste 70 kilometer og havde et forspring til næste rytter på 5 minutter.

Amalie Watt Sundstrup i Dame-Junior klassen kopierede næsten Frank Nissens løb, idet hun forlod hendes felt efter 10 kilometer og kørte de sidste 65 kilometer alene. Begge ryttere kan herefter kalde sig Syd- og Sønderjyske Mester 2010.