Morten Hugener Nielsen er også blevet løber.

Sønderborg Cykle Klub havde en enkelt licensrytter med til det årlige kulturnatsløb…..

Til dette løb deltog Sønderborg Cykle Klub på flere fronter. Først og fremmest stillede vi med nogle hjælpere til at stå post. Derudover deltog Morten Hugener Nielsen i selve løbet som aktiv. Dog stillede han op for hans skole AGS. Morten Hugener Nielsen stillede dog ikke op med de store forventninger, så der var ingen grund til opvarmning. Det drejede sig jo kun om 6 km. Hvordan selve løbet forløb vides der endnu ikke så meget om. Men da Sønderborg Cykle Klub stod post på de sidste 1,5 km kan posterne ihvertfald berette om at Morten Hugener Nielsen virkede mere stiv end frisk på denne del af ruten. Måske ikke så underligt da han endte på en samlet 8 plads blandt de 2.000 startende løbere. I hans aldersgruppe bev det til en 3. plads.

Som det kan ses på følgende link er Morten Hugener i verdensklasse på ihvertfald mindst et punkt: Resultat

Den samlede resultatliste kan ses her

Sønderborg Cykle Klub ønsker Morten til lykke med resultatet. Derudover vil Sønderborg Cykle Klub gerne rette en tak til de hjælpere som hjalp med afspærring og med at stå post.