Frank Nissen sejrede i Haderslev

På regnvåde veje kørte Frank Nissen søndag den 12. september en sikker sejr hjem til Sønderborg Cykle Klub…..

Frank Nissen øverst på podiet.
Frank Nissen øverst på podiet.

Frank Nissen kom, så og sejrede alene i Haderslev i H50-klassen. Så kort og enkelt kan det skrives.

I vanlig Frank Nissen stil angreb han tidligt i løbet. Første gang feltet skulle op ad den stejle bakke fra Kalvø Vig blev hans angreb sat ind på toppen. Med sig fik han en enkelt rytter fra Middelfart. De arbejdede godt sammen indtil hullet til feltet var på ca. 30 sekunder. Her kunne Middelfart-manden så ikke længere følge Frank Nissens dræbende tempo. Anden af tre gange bakken ved Kalvø blev passeret havde Frank Nissen øget hullet til ca. 1 minut og 15 sekunder. Som om dette ikke var nok så øgede Frank Nissen tempoet yderligere. Så ved sidste passage af Kalvø bakken var sejren ikke i fare. Men Frank Nissen valgte at holde tempoet og var i mål 3-4 min. før nummer 2.

Frank Nissen passerer Kalvø bakken for sidste gang.
Frank Nissen passerer Kalvø bakken for sidste gang.