Årets sidste pokaler afgjort.

Sønderborg Cykle Klub afsluttede sæsonen traditionen tro med en 1.000 meter tidskørsel og handicapløb…..

I godt dansk regnvejr blev der lagt ud med 1.000 meter tidskørslen, som i år foregik i let medvind. De 9 deltagende ryttere kørte i følgende tider:

Lukas kæmper sig igennem de 1.000 meter.

9. Lukas – 1.49

Herefter stillede rytterne til start i Handicapløbet hvor Tonni Johannsen så også deltog nærmest som dagens gæst. Drengene kørte deres løb over 20 km, mens ungdom og opefter skulle afgøre deres løb over 30 kilometer (regnen gjorde at løbet blev 10 kilometer kortere end planlagt). Det tidshandicap som den enkelte rytter fik tildelt var udregnet efter de enkeltstarter som Sønderborg Cykle Klub har arrangeret i løbet af året samt en helhedsvurdering af rytternes evne.

Rasmus Kolmus Schmidt, sejrherre i handicapløbet hos drengene.

Hos drengene stod det efter 10 kilometer klart at der skulle uheld til hvis Rasmus Kolmus Schmidt ikke skulle vinde, idet Mads Fenneberg var punkteret og konkurrenterne var blevet overhalet. Efter 20 kilometer kunne Rasmus Kolmos Schmidt da også køre over stregen i sikker ensom stil.

Hos ungdom/senior-rytterne var der til gengæld en helt anden dramatik. Tonni Johannsen og Thomas Jepsen lagde ud med at samarbejde. Efter 7 kilometer fik de følgeskab af Mikkel Fenneberg. Efter diverse ryk røg Thomas Jepsen af og trillede alene til start og målstregen for at udgå efter 10 kilometer. Efter 20 kilometer var der så samling på hele feltet, og vurderingen lød på at den bedste sprinter ville vinde. Med 3 kilometer til målstregen ville hverken Tonni Johannsen eller Karsten Andersen tage føringen, da de syntes Mikkel Fenneberg sad godt i front, hvor de lettere havde styr på ham. På de sidste hundrede meter kører både Tonni Johannsen og Karsten Andersen så fra Mikkel Fenneberg. Sidstnævnte blev så sur at han ikke rigtig vidste om han ville køre over målstregen (hvilket han så i sidste ende gjorde). Tonni Johannsen vandt så spurten over Karsten Andersen ret suverænt. Undervejs i løbet holdt det så op med at regne, vinden stilnede af og alt i alt blev vejret faktisk ret pænt.

Samlede resultater blev (handicap / rundetid 1 / rundetid 2 / rundetid 3 / samlet tid inkl handicap)

Gad vide om det er proviant i baglommen. Er det nødvendigt på en 1.000 meter....
Gad vide om det er proviant i baglommen. Er det nødvendigt på en 1.000 meter….