Klubhus renoveret

Lørdag den 3. november satte 9 mænd/kvinder hinanden stævne fro at renovere klubhuset…..

Der blev lagt hårdt ud med at spise morgenmad, mens opgaver blev fordelt. Den store overraskelse var der så ikke i opgaverne idet de også var blevet sendt ud på mail inden dagen.

Klaus Haaning, Jesper Schack og Kis Hansen tog sig af det indendørs, mens Torben Hansen, Tonni Johannsen, Karsten Andersen og Jens Lausten Hansen tog sig af det udendørs.

Til at lave lofter stillede sneker Thomas Jepsen heldigvis hans arbejdskraft til rådighed mens elektriker Bjarne tog sig af el-opgaverne. Altid godt med special viden til visse opgaver.

I sædvanelig SCK stil blev der arbejdet koncentreret med opgaverne indtil de var løst. Dog var der selvfølgelig plads til sjove bemærkninger af og til.

Ved middagstid og efter 2 læs affald til genbrugspladsen blev der serveret frokost som blev indtaget stående udendørs. Heldigvis var det tørvejr og 7 grader varmt. Så faktisk et behageligt arbejdsklima.

Efter nogle timers yderligere arbejde kunne de 9 arbejdsmænd tage hver til sit velvidende at de havde efterladt sig et synligt resultat.