Mikkel Fenneberg udtaget til bruttolandsholdet

Landstræner Henrik Simper har udtaget bruttolandsholdstruppen til den kommende sæson 2013 for U17…..

Med glæde på Mikkel Fennebergs vegne kan Sønderborg Cykle Klub meddele at Mikkel Fenneberg er udtaget til bruttolandsholdet for den kommende sæson.

Rytterne er udtaget ud fra statistikken i de to distrikter. Ud af de to talentudviklingsstrupper har Simper udtaget en U17 bruttotrup på i alt 24 drenge og 4 piger. Disse ryttere skal aflevere træningsregistreringer, og de bliver inviteret til en forårssamling inden sæsonstart. Bruttotruppen er udtaget de fem bedste drenge fra årgang 97 og de fem bedste drenge fra årgang 98 i hvert distrikt ud fra distrikternes point statistik. Det giver i alt 20 ryttere. Herudover har landstræneren valgt at tildele to wildcards til ryttere i hvert distrikt.