Bikebuster Cup, Aarhus, den 16. maj 2010.

Morten Hugener Nielsen viste igen gode ben til cykelløb…..

Morten Hugener Nielsen deltog søndag i Juniorernes Bikebuster Cup som blev kørt i Aarhus. Et løb over 124,5 km i blæst og regn. Allerede på første omgang af fem slap en udbrydergruppe af sted med 6 mand. Disse ryttere afgør senere sejren mellem sig. Da der mangler 45 km kører yderligere 3 ryttere afsted fra hovedfeltet. Da de har opnået et lille forspring rykker Morten Hugener Nielsen fra feltet op til disse 3 ryttere. Efter godt samarbejde når de sammen til målstregen, hvor Morten Hugener Nielsen knap bliver slået af en enkelt rytter så han kommer i mål som nr. 8. Kun en enkelt ikke team-ryttere placerer sig foran Morten Hugener Nielsen Et flot resultat idet Bikebuster Cuppen er juniorens pendant til A-klassens Post-Cup. Efter 2 afdelinger ligger Morten Hugener Nielsen på en samlet 12. plads i Bikebuster Cuppen. Igen som næstbedste ikke team-rytter.

Med søndagens resultat fortsatte Morten Hugener Nielsen den flotte kørsel, som han også viste ved det internationale Grand Prix Herning, hvor han blev nr. 23, tidligere på måneden.

De resterende ryttere fra Sønderborg Cykle Klub i de andre klasser overlod præmierne til ryttere fra andre klubber.