Etapeløbssejr til Lutz Schröder

I de tre pinsedage har ryttere fra Sønderborg Cykle Klub deltaget i etapeløb som foregik i henholdsvis Silkeborg, Herning og Hammel.

I H50-klassen var der mange ryttere der ryttere der bejlede til den samlede sejr inden sidste etape i Hammel, da tidsforskellene lå indenfor et minut. Lutz Schröder fra Sønderborg Cykle Klub havde på de 2 første etaper holdt sig til i løbene, så hvis han kom i udbrud på sidste etape var en samlet sejr indenfor rækkevidde. Sidste etape var på 87 km. hvor den berygtede Pøt Mølle skulle passeres 3 gange. Halvvejs gennem løbet kom Lutz Schröder i udbrud med 4 andre ryttere. I feltet sad Lars Bo Marcussen og var medvirkende årsag til at udbruddet ikke kun holdt hjem, men også at Lutz Schröder kom i mål med så stort tidsforspring at den samlede etapesejr var en realitet.

I U13 lå Mads Fenneberg også til en sejr inden sidste etape i det han via en 2. og 3. plads på de 2 første etaper førte løbet. Der var ikke store tidsforskelle blandt de førende ryttere, skulle placeringenen på sidste etape blive afgørende for om det blev til en etapeløbssejr. I sidste spurt endte Mads Fenneberg på en 6. plads og dermed en 4. plads i etapeløbet.

Ellers kørte Lars Bo Marcussen et godt etapeløb hvor han placerede sig på henholdsvis en 14.,10. og 11. plads på de 3 etaper.

Som rosinen i pølseenden fik Jens Lausten Hansen en 14. plads i B-klassen i Hammel efter et massestyrt i Herning.