Hvordan kommer jeg gennem vintertræningen?

Så er det snart ved at være sidste udkald for at påbegynde vintertræningen…..

Det forlyder at både præmietyren Mads Fenneberg og Klaus Haaning har påbegyndt deres vintertræning.

Hvis man mangler lidt inspiration til hvordan man kan planlægge sin vintertræning, kan man ved henvendelse til Jens Lausten Hansen, jenslausten@msn.com , få tilsendt en lille 5 siders artikel om hvad man kan fokusere på de enkelte måneder gennem vinteren.

Det skal lige bemærkes at de ryttere som fx. kører med CRUD-skærme. Så er bagskærmen ikke lang nok uden en forlænger man selv må lave. Denne forlænger kan så monteres med en strip, så man ikke behøver at bore i CRUD-skærmen. Derudover kan det være en fordel at montere ekstra stivere, så CRUD-skærmen bliver mere stabil.