Ny utraditionel klubdag afholdt

Årets klubdag blev afholdt hos Fitness Syd, Fun Bowling og en mere eller mindre våd bytur…..

Klokken 14.00 stod 12 cykelryttere klar omklædte til dagens første udfordring som bestod i Zumba. Holdsammensætningen var lidt utraditionel idet man må side mændene var i overtal. Med en kompetent instruktør kom rytterne mere eller mindre ukoordineret gennem en times Zumba. Måske ikke alle trin var helt i top, men det var koncentrationen, og alle var sikre på at instruktøren grinede i hendes stille sind.

Efter denne opvarmning skulle der bowles og Karsten Andersen skulle se om han kunne forsvare hans mesterskab fra sidste år. Efter den indledende runde hvor der blev spillet om hvem der skulle i finalen og hvem der skulle spille placeringskampe, var Karsten Andersens forhåbninger ikke slukket. Men i finalen kom Karsten ndersen ned med nakke, da Jesper Schack var helt ustyrlig.

Resultaterne ses herunder:

(1. runde / 2. runde)

1. Jesper Schack 126 / 150
2. Christian Hesthaven 145 / 122
3. Karsten Andersen 174 / 115
4. Tonni Johannsen 129 / 108
5. Michael Hugener Nielsen 95 / 156
6. Morten Hugener Nielsen 113 / 109
7. Mathias Brügmann Jessen 92 / 108
8. Lars Bo Marcussen 112 / 99
9. John Magnussen 79 / 125
10. Amalie Watt Sundstrup 84 / 117
11. Klaus Haaning 75 / 111
12. Jens Lausten Hansen 80 / 88
13. Tom Böttger 0 / 136
14. Mads Peter Magnussen 52 / 100
15. Rasmus Kolmos Schmidt 66 / 51

Herefter gik turen til Bella Italia efter et kort ophold hos TeleBilling, hvor der efter en lækker forret skulle spises pizza og fortælles historier (både nye og lidt ældre). Nogle tør jo lidt op efter nok øl og nogle unge tør op efter 3-4 colaer. Efter aftensmaden gik de helt unge hjem til dynerne, mens de lidt ældre skulle se om bylivet kunne gøres usikkert.

Her blev Klaus Haaning først sendt afsted som den store charmør, hvilket resulterede i at de ihærdige cykelryttere kom til at sidde alene under en trappe. Efter diverse drinks gik det videre uden Klaus Haaning (der gik nedtrykt hjem) videre til næste sted. Et godt bord blev fundet, men der skete intet. Så gik de 2 tilbageværende ældste hjem og der kom lidt mere gang i sagerne, idet de adræte cykelryttere begyndte at spille bordfodbold og pigerne strømmede til. Herfra fortsatte den hyggelige dag/aften/nat indtil rytterene gik hjem ved 4.30 tiden.