BGI Grand Prix

BGI Akadamiet arrangerede o­nsdag den 4. juni gadeløb i Horsens…..

Thomas Jepsen viser bjergben
Thomas Jepsen viser bjergben

Gadeløbet var for udvalgte klasser. Herunder U-17 og D-klassen. Således havde Nikolai Clausen og Thomas Jepsen valgt at stille op i den for Sønderborg Cykle Klub efterhånden uvante diciplin. Ruten i Horsens er noget bakket, idet der er en stejl bakke på den kun 1,1 km korte rute.

Efter en hård start kørte Nicolai et fint løb og endte på 18. plads i det 37 mands store felt. Kræfterne slap op til sidst, men Nicolai Clausen præsterede dog at komme i mål med frontgruppen.

Ligesom U17-klassen skulle D-klassen også køre 22 km. Efter at have vundet en sprint-præmie, var der også ved at være ebbe for kræfter hos Thomas Jepsen skulle køre spurt om slutplaceringen. Så i slutspurten endte Thomas Jepsen i midten af den gruppe der kørte om 2. pladsen på en 7. plads. Dette gav så endnu en præmie til samlingen.

Nicolai Clausen og Thomas Jepsen gør sig klar
Nicolai Clausen og Thomas Jepsen gør sig klar