For dem med klassiske cykler eller gammelt cykeltøj

Sønderborg Cykle Klub har fået følgende indbydelse til løbet “Clasico 2015″…..

Løbet køres bl.a. i Aarhus den 30. august 2015. Send en mail til jenslausten@msn.com , så vil han se om der kan opnås rabat ved 5 tilmeldte.

Læs invitationen herunder:

Hej Sønderborg Cykle Klub,

Jeg skriver i anledning af vores Classico 2015 events for at høre, om det var af interesse for jer at deltage og være med til at hylde og anerkende en tid på cyklen, hvor alt er, som det var i de gode gamle dage.
Classico er en hyldest til klassisk og retrocykling, hvor man stiller til start på en “rigtig” cykel naturligvis i det gamle cykeltøj eller i tweed blazer med butterfly. Der må i den grad gerne kaste en ekstra ring eller to over ryggen, når vejledt af Rigspolitiet på motorcykler bliver ledt rundt på ruten. Der er selvfølgelig for at blive i ånden indlagt både kaffe og champagnestop 😉 Du kan se meget mere om Classico på hjemmesiden her, hvor TV2 Tour-studiets indslag om os også kan ses.
Vi kan tilbyde 1 gratis billet per 5 solgte. Tag endelig fat i mig, hvis du har spørgsmål. Jeg håber at vi kan snakke mere om, at vi kommer til at se klubben repræsenteret i feltet til den mest stilede cykelevent i DK – og hermed få rørt sig på en lidt anderledes måde end normalt 😉
Best regards
Mads Herschend
Project Manager
+4526161019
Mail:

Copenhagen Office: Nytorv 3 1floor1450 Kbh K