Program til klubfesten

Ved dette års klubfest skal man medbringe sin indre skytte samt det gode skytteøje…..

Præcision, koncentration og et godt sigte bliver nøgleordene, når vi tager ud til Sundeved Skytteforening og finder ud af, hvem den bedste skytte i SCK er. Derefter følger spisning ved Bella Italia i Sønderborg. Endelig er det tid til den store premiere for vores nye SCK-film.

Programmet er som følger:

Kl. 15:30
Vi mødes ved Sundeved Skytteforening, Skolevej 21, Vester Sottrup til en gang skydning. Der serveres kaffe og kage samt øl/sodavand.

Ca. kl. 18:00
Vi indstiller skydningen og finder Sønderborg.

Kl. 19:00
Spisning på Bella Italia, hvorefter aftenens officielle program er ovre. Drikkevarer er eksklusive.

Deltagerbetalingen på kr. 50 pr. deltager bedes betales kontant ved ankomst.

Sønderborg Cykle Klub glæder sig til at se alle ryttere, hjælpere, forældre samt andre med tilknytning til klubben til en hyggelig eftermiddag og aften, som du ikke vil gå glip af. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, kan dette stadig nås ved at skrive en e-mail til Patrick på patrick@wildenradt.com eller via en privat besked til Patrick på Facebook senest her på fredag d. 31. oktober.