Træningslejren afholdt

I weekenden blev Sønderborg Cykle Klubs lokale træningslejr afholdt…..

Med træninger både fredag, lørdag og søndag endte weekenden med trætte ryttere. Om fredagen kørte de unge ryttere bakkekørsel på henholdsvis Jomfrustien og omkring Dybbøl Banke. Seniorerne kørte en 70 km tur ud på Sundeved med indlagte intervaller.

Lørdag morgen var der så samling på Hørup Centralskole. Herfra blev der kørt 2 træningspas med en indlagt hyggelig frokostpause midt på dagen. De unge kørte spurttræning om formiddagen, mens de om eftermiddagen først trænede balanceøvelser for derefter at køre en enkeltstart som Lukas Lausen vandt. Seniorerne kørte om formiddagen en små 90 km tur på Als med forskellige intervaller på Nordals. Eftermiddagen gik det over Kegnæs inden de sidste kræfter blev brugt på at bestige Mommark-bakken 5 gange. Om lørdagen deltog der også enkelte ryttere fra henholdsvis Bov og Tønder.

Søndag kørte de unge ryttere landevejsløb på kær over 15 km som Mads Tækker vandt. Seniorerne kørte en tur over bl.a. Aabenraa/Krusaa således at dem som gennemførte hele træningslejren nåede op på 370 km i løbet af de 3 dage.

Nu skal træningen så omsættes til gode resultater til løb begyndende om ca. en måneds tid.