Sønderborg Kommune sponsere Jubilæumsløbet

Sønderborg Cykle Klub har indgået aftale med Sønderborg Kommune, således at Sønderborg Kommune sponsere Jubilæumsløbet lørdag/søndag den 22. og 23. august.

Sønderborg logo nyt - Kopi - KopiLøbet om lørdagen for seniorklasserne minus A-klassen vil finde sted på en 8,6 km. kort rundstrækning med start og mål i Kirke Hørup.

Om søndagen er der start og mål på Dybbøl Banke, hvor der vil blive kørt på ruten, der blev brugt til DM i 2009. Klasserne A, U19 (junior) og U17 (ungdom) køre alle cup-løb hhv. Post Cup, Lindenbergsport Cup og Tornado Cup. Så der er lagt op til store felter i disse 3 klasser. Inden da vil drenge/pige-rytterne begynde dagen med cykelløb på den korte rundstrækning, som A-klassen vil afslutte deres løb på senere på dagen, hvor de vil køre 7 omgange.

Så der er lagt op til spændende og seværdige cykelløb begge dage. Yderligere oplysninger vil løbende blive opdateret under punktet ”Landevejsløb 2015” her på siden.

Sønderborg Cykle Klub takker mange gange Sønderborg Kommune for støtten, og at kommunen altid er og har været en god samarbejdspartner.