Hjælpere til vore landevejsløb den 22. og 23. august

Kære alle medlemmer og venner af klubben,

Som bekendt afholder klubben i år 2 cykelløb for at markere klubbens flotte jubilæum, 75 års jubilæet. Løbende afholdes henholdsvis 22. + 23. august 2015. I den forbindelse søger vi hjælpere til poster, førervogne samt andre praktiske opgaver.

Den 22. august afholdes løbet i og omkring Kirke Hørup på en spændende og udfordrende rute.

Den 23. august afholdes der post cup, junior cup, Tornado cup samt løb for børneklasserne på DM-ruten fra 2009.

For at Sønderborg Cykle Klub igen i år kan markere sig for at afholde cykelløb i topklasse både sikkerhed- som oplevelsesmæssigt, håber vi, at I vil bakke op om disse arrangementer ved at deltage som hjælper.

Har I tid og lyst kan I skrive til ntjohannsen@gmail.com eller ringe på 6177 6652. I er også velkommen til at høre nærmere om arbejdsopgaver. Ryttere bedes melde sig som hjælpere den dag de ikke selv køre løb.

Jeg håber at høre fra så mange som muligt.

Sportslige hilsner
Tonni Johannsen