RAAM-foredrag med Henning Larsen den 11. november.

LINAK Cykelklub og sponsor Fri Bikeshop, Sønderborg, har den glæde at kunne invitere dig til et foredrag med Henning Larsen, som vil berette om RAAM løbet i 2015. RAAM, verdens hårdeste cykelløb på tværs af USA

ONSDAG, den 11. November 2015 kl. 19.00 21:00 

Sted: LINAK, Vesterled 1, 6430 Guderup – i konferencelokalet

Der vil blive serveret øl/sodavand/kaffe i pausen.

Pris incl. forfriskning i pausen 50,-kr

Henning Larsens historie: Henning Larsen gennemførte første gang i 2012 – som anden dansker nogensinde – verdens hårdeste cykelløb, Race Across America. I 2013 tog han kampen op igen sammen med sit fantastiske team, og det lykkedes på ny at gennemføre løbet. Denne gang som den hurtigste dansker i løbets historie. I 2015 blev løbet gennemført for tredje gang

Læs mere om Henning Larsen på www.hlraam2013.dk 

 

Fri bikeshop