Trafik-official

Efterhånden som det bliver sværere og sværere for politiet og politi-hjemmeværnet at regulere trafikken i forbindelse med fx. cykelløb er det nødvendigt at der uddannes trafik-officials således at Sønderborg Cykle Klub kan afholde cykelløb på betryggende vis. 

imagesI løbet af foråret vil der blive afholdt et trafik-official kursus med 20 deltagere. Formentlig i april. Udover kurset skal deltageren have et førstehjælpskursus, hvis dette ikke haves i forvejen.

Målet er at lave et korps der dækker Hadersle v-, Aabenraa- og Sønderborg Kommune. Derudover skal hver trafik-official, være aktiv minimum 2 gange om året, for at holde det lærte ved lige.

Mads Tækker fra Sønderborg Cykle Klub er fornylig blevet uddannet som trafik-official. Så ret gerne spørgsmål til ham på madslene@stofanet.dk hvis du ønsker at vide mere om emnet. Ellers kan der også rettes henvendelse til Jens Lausten Hansen på jenslausten@msn.com.

Evt. udgifter i forbindelse med kurset betales af Sønderborg Cykle Klub, såfremt man ikke er afvisende overfor at stille sig til rådighed i forbindelse med cykelløb, hvor Sønderborg Cykle Klub er arrangør.