PostNord Danmark Rundt til Sønderborg

Med glæde kan Sønderborg Cykle Klub igen meddele at PostNord Danmark Rundt (tidligere Post Danmark Rundt) har etapemål i Sønderborg. Det er så 5. gang i løbets 26 årige historie at dette sker. Etapen vil blive kørt fra Rømø til Sønderborg torsdag den 28. juli 2016. Ruten vil først gå over den 11 kilometer lange dæmning til fastlandet via Højer og brostenene i Møgeltønder langs grænsen mod Sønderborg. Ved Sønderhav drejes der væk fra vandet mod Vester Sottrup hvorfra det går ad særdeles små veje forbi Sandbjerg Slot mod Sønderborg. I Sønderborg vil der blive kørt 3 hele omgange inden etapeafslutningen på Dybbøl Banke.

Etapeafslutningen vil blive vist direkte på tv via Danmarks Radio.

Dagen efter er der etapestart i Aabenraa.

En lille film fra 2015 udgaven af Post Danmark rundt kan ses her:

https://youtu.be/GvAWDxguE2c?t=3s