Hjælpere til klubbens landevejsløb

Kære alle medlemmer og venner af klubben,

Som bekendt afholder klubben i år vores årlige landevejsløb den 29. maj. Vi har nu i mange mange år afholdt vores traditionelle landevejsløb med start og mål på Borgmester Andersens Vej, men idet politiet har meddelt der ikke er hjemmeværnesressourcer at få i år, har vi været nødsaget i ( i sidste øjeblik) at tænke alternativt.

Derfor afholder vi vores landevejsløb i år i og omkring Kirke Hørup på den spændende og udfordrende rute som vi kørte på sidste år til vores jubilæumsløb.

For at Sønderborg Cykle Klub igen i år kan markere sig for at afholde cykelløb i topklasse både sikkerhed- som oplevelsesmæssigt, håber vi, at I vil bakke op om disse arrangementer ved at deltage som hjælpere.

Vi mangler pt hjælpere til alt!! Poster, førervogne, kommissærvogne, opsætning/nedtagning, salgsbod mm. Så har I tid og lyst kan I skrive til ntjohannsen@gmail.com eller ringe på 6177 6652. I er også velkommen til at høre nærmere om arbejdsopgaver.

Jeg håber at høre fra så mange som muligt (eller alle der har en relation til Sønderborg Cykle Klub).

Sportslige hilsner
Tonni Johannsen