Andenplads til Rasmus Kolmos Schmidt

Rasmus Djurs_1
To gode venner på podiets nederste trin, Rasmus Kolmos Schmidt og Simon Madsen.

Søndag deltog Sønderborg Cykle Klub i cykelløb på Djursland. En temperatur på 12 grader og vindstille vejr gav rytterne forårsfornemmelser. I D-klassen valgte Rasmus Kolmos Schmidt at køre agressivt fra begyndelsen af løbet og kørte med i alle seriøse angreb. Efter 20 kilometer lagde Rasmus Kolmos Schmidt dog taktikken om på grund af den svage vind. Med en afventende taktik skulle der ved målstregen spurtes om andenpladsen idet en enkelt rytter var kommet afsted fra feltet alene. Rasmus Kolmos Schmidt kom gennem opløbssvinget som anden rytter og med 200 meter til målstregen blev førerpositionen indtaget og kort efter vandt Rasmus Kolmos Schmidt hovedfeltets spurt. Simon Madsen der nu bor i Aarhus men er født og opvokset i Sønderborg og indtil fornylig kørte for Sønderborg Cykle Klub besatte tredjepladsen. Karsten Andersen i H40-klassen fik også præmie med en 11. plads.