Hjælpere til PostNord Danmark Rundt

Kære venner af SCK,

Så nærmer tiden sig til at vi igen i år får PostNord Danmark Rundt den 28. juli og vi glæder os rigtigt meget. Forberedelserne har allerede været længe i gang både i klubben som ved Sønderborg Kommune mm.

I år kommer der som noget nyt 2 times live tv af løbet, så Sønderborg kommer rigtig på landkortet og det kan vi alle være stolte af. Hertil er det rigtig god reklame for klubben som igen i år skal/kan bevise at vi er gearet til også at tage imod Tour de France.

I den forbindelse skal klubben stille med en del hjælpere til at arrangementet kan afholdes. Vi skal bruge hjælpere i tidsrummet ca. kl.7.00-18.00 – nærmere tidspunkt følger (hele dagen eller noget af dagen).

Har du/I tid og lyst til hyggelig dag, hvor vi skal hjælpe med opsætning, afholdes af løb og nedtagning bedes du ringe eller skrive til mig.

Email: ntjohannsen@gmail.com

Mobil: 6177 6652

Vi har brug for alle hænder