Klubmesterskab 50 og 100 kilometer

To "friske" ryttere efter 50 km. enkeltstart
To “friske” ryttere efter 50 km. enkeltstart

Med regnen trommende mod ruden vågnede 3 gæve cykelrytere fra Sønderborg Cykle Klub. Trods de våde udsigter stillede de alle op til dagens kamp om klubmesterskabet.Men ved Glansager var vejret tørt , men dog lummervarmt. Klokken 10 blev første mand i form af Jøørn Nielsen sendt afsted. To minutter senere kom Ole Mikkelsen på pisten og til sidst Peter Eberle. Peter Eberle kunne dog ikke vinde pokalen idet han ikke er licenshavende.

Efter 10 kilometer forsvandt luften ud af Jørn Nielsens bagring, og herefter ventede en vandretur på 10 kilometer tilbage til start i bare tæer.

Ved vendepunktet kom først Peter Eberle i tiden 36,24 minutter, mens Ole Mikkelsen vendte i tiden 39,52. Herefter gik det tilbage til udgangspunktet hvor Peter Eberle kom i mål efter 50 kilometer i tiden 1.13.37 mens Ole Mikkelsen kørte de 50 kilometer i 1.20.58.

Begge ryttere valgte ikke at køre om 100 kilometer tiden.