Ryttermøde

Den 3. januar 2018 afholdes der ryttermøde for de ryttere, der træner under Tom Bøttger Frømlings ledelse.

På mødet vil der bl.a. blive snakket om træningen for 2018, hvad der kan forventes og de ønsker man måtte have. Dette kan fx. være hvornår de enkelte ryttere har fri fra skole/job (ændres dette i løbet af året mm.). Så kan man ikke møde op, så fortæl til enten Tom Bøttger Frømling eller Thomas Jepsen evt. ønsker. Så kom endelig med input, så flest mulige kan være med og flest mulige kan få noget ud af træningen så flest mulige kører point hjem i sæson 2018.

Mødet afholdes 3. januar 2018 kl. 19.00 på Spang 3, 6400 Sønderborg hos Thomas Jepsen.

Vel mødt.

(På et tidspunkt efter dette møde vil det blive offentliggjort, hvornår ryttere under Thomas Lyneborgs ledelse vil have deres fællestræning)