Landevejsløb søndag den 30. september 2018

Efter mange års fravær er Sønderborg Cykle Klub igen vært for afslutningsweekenden i Distrikt Jylland/Fyn. I de gamle glade spritbådsdage var Sønderborg Cykle Klub fast vært for afslutningsweekenden og har nu igen fået tildelt æren.

Traditionælt er der flere deltagere i afslutningsweekenden bl.a. fordi Distrikt Sjælland slutter deres sæson weekenden før.

Løbet er planlagt til at blive afholdt på den 8,6 km. korte rundstrækning i og omkring Kirke Hørup. Så der bliver masser af ryttere i store felter at holde øje med for både tilskuere og hjælpere. Foreløbig tidsplan siger at børneklasserne åbner løbet kl. 8.00 mens C/Dame A afslutter løbet kl. 16.14.

Hjælpere bedes allerede nu sætte kryds i kalenderen den 30. september. Man er også velkommen til at kontakte Tonni Johannsen at man er parat til at hjælpe (ntjohannsen@gmail.com eller tlf.: 61776652), så Tonni slipper for at ringe så mange op.