På tur med Løkkefonden

Der er traditionen for at medlemmer af Sønderborg Cykle Klub kører Løkkefonden i møde når de kommer til området på deres årlige cykletur rundt i Danmark.

I år var der så et enkelt medlem som kørte fra Sønderborg kl. 10.00. Først i tilfældigt følgeskab af Stefan Rotzler til Blans. Herefter et tilfældigt følgeskab af nogle ryttere fra Cykelmotion Sønderborg til mellem Bovrup og Felsted. Herefter dog alene i let medvind til Haderslev med lidt omkørsler i Aabenraa pga. ringridderoptog. Men Haderslev og Løkkefonden blev mødt i samme øjeblik som de var færdige med deres frokost. så ingen frokost til SCK. Løkkefonden var kørt fra Kolding kl. 10.00 og havde nu bla. besteget Skamlingsbanken

Herefter kørte det 100 mand store felt via Sønder Vilstrup, Diernæs og Genner Strand til næste pause hos Falck i Aabenraa. Her blev er udover sodavand serveret bl.a. frugt og småkager. Bakkerne mellem Haderslev og Aabenraa begyndte at kunne mærkes hos nogle af rytterne.

Efter et velfortjent hvil gik det over Varnæs, Blans forbi Sandbjerg Gods via Ragebøl til Dybbøl Mølle. Her var det så tid til det traditionsrige gruppebillede. Nu kunne de gæve drenge så begynde at se målstregen hos Bilka i Sønderborg. Her serverede Bilka så sodavand, frugt og slik, så depoterne kunne fyldes op inden overnatningen på Scandic tæt ved Bilka. Derudover blev der her afgivet interviews af Lars Løkke Rasmussen til bl.a. Sønderborg Nyt: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1997302713653616&id=371861676197736 (interviews ved Bilka fra minut 25:40)

Alt i alt en hyggelig tur i et stort felt godt beskyttet at de medfølgende racemarchalls. En tur som gav 137 kilometer på kilometertælleren, dog i et mageligt tempo.