Podieplads til Randers Bike Week

Sønderborg Cykle Klub har de seneste dage haft flere ryttere til de 4 dages lange etapeløb Randers Bike Week.

Bedst klarede Jesper Attermann sig i C-klassen med en samlet tredjeplads.

Løbet består af et gadeløb i Aars, et bjergløb, et alm. landevejsløb inden der sluttes af med et kriterium.

I gadeløbet over 30 minutter spurtede Jesper Attermann sig til en lidt overraskende andenplads.

Bjergløbet omkring Fussingø blev en hård affære på grund af varmen samtidig med at rundstrækningen er hård. Da der manglede 20 kilometer af det 108 kilometer lange løb begyndte Jesper Attermann at få krampe i benene, mens han sad i et stærkt udbrud. Jesper Attermann måtte slippe fronten og kom i mål 59 sekunder efter vinderen på en femteplads.

Landevejsløbet som var 3. etape blev afviklet syd for Randers. På grund af varmen og at mange ryttere var udgået dagen før blev løbsdistancen sat ned til 87 kilometer. Løbet blev meget taktisk, men 7 kilometer før mål lykkedes det Jesper Attermann at komme i udbrud med 3 andre ryttere. Desværre var den gule trøje og dermed den førende rytter af etapeløbet i blandt. Den gule trøje, Shane Pysson fra Belgien, ender med at vinde, mens Jesper Attermann cykler ind på andenpladsen.

I det afsluttende kriterium over 46 kilometer skal Jesper Attermann hente 8 sekunder for at ende på andenpladsen fremfor en tredjeplads. Førstepladsen er 54 sekunder væk på dette tidspunkt. Jesper Attermann satsede hele butikken for at få første pladsen, og kom i udbrud mange gange, for dog at blive indhentet igen senere. Resultatet blev at den førende rytter til sidst kom væk fra feltet, mens Jesper Attermann kom med feltet i mål på en samlet 6. plads. og sluttede dermed Randers Bike Week på en 3. plads.

Lars-Bo Marcussen og Jørn Nielsen sluttede Randers Bike Week på henholdsvis 11. og 12. pladsen i H50-klassen.