Hjælpere til cykelløb

Kære alle medlemmer og venner af klubben,

Som bekendt afholder klubben i år vores årlige landevejsløb søndag 29. september – det sidste på landevejsløb i kalenderen. Vi følger ”trop” på de sidste års løbssucceser og afholder igen i år cykelløb i og omkring Kirke Hørup på den spændende og udfordrende kriteriumsrute som hvert år skaber spændende og gode cykelløb.

For at Sønderborg Cykle Klub igen i år kan markerer sig for at afholde cykelløb i topklasse både sikkerhed- som oplevelsesmæssigt, håber vi at I vil bakke op om dette arrangement ved at deltage som hjælper.

Vi mangler pt hjælpere til alt!! Poster, førervogne, kommissærvogne, opsætning/nedtagning, salgsbod mm. Så har du tid og lyst kan du skrive til ntjohannsen@gmail.com eller ringe på 2381 5406. Alt hjælp er velkommen. Man må også meget gerne ringe og høre nærmere omkring mulige arbejdsopgaver.

Informationsmøde meldes ud senere. Jeg håber at høre fra så mange som muligt.

Sportslige hilsner
Tonni Johannsen