Alex Rasmussen kommer til Sønderborg-Løbet

image_pdfimage_print

Sønderborg Cykle klub har i dag indgået aftale med Team Saxo Bank om at den nykårede verdensmester Alex Rasmussen kommer til start i Sønderborg-Løbet den 18. april…..

For en lille måned siden vandt Alex Rasmussen WM guld ved Bane-WM i Ballerup i diciplinen scratch, som grundlæggende svarer til et landevejsløb over 15 kilometer på banen. Samme diciplin vandt Alex Rasmussen også under WM i Los Angeles i 2005. Derudover vandt han WM guld sidste år både i 4000-meter-holdforfølgelsesløb og parløb med Michael Mørkov. Så det er en erfanen herre der stiller til start.

Derudover et det spændende om Team Saxo Bank for trejde år i træk skal hente en sejr i Sønderborg. Kasper Klostergård vandt Post-Cuppen i Sønderborg i 2008, mens Matti Brechel erobrede Danmarks-mesterskabet og Dannebrogstricoten i 2009. Ved DM på Dybbøl Banke hentede Alex Rasmussen sølv i enkeltstarten trods en punktering.

Så der er lagt op til spændende cykelløb hvor de danske teams nok skal få kamp til stregen.

Close
Støt Sønderborg Cykle Klub
Like os på facebook
Social PopUP by SumoMe