Alex Rasmussen kommer til Sønderborg-Løbet

Sønderborg Cykle klub har i dag indgået aftale med Team Saxo Bank om at den nykårede verdensmester Alex Rasmussen kommer til start i Sønderborg-Løbet den 18. april…..

For en lille måned siden vandt Alex Rasmussen WM guld ved Bane-WM i Ballerup i diciplinen scratch, som grundlæggende svarer til et landevejsløb over 15 kilometer på banen. Samme diciplin vandt Alex Rasmussen også under WM i Los Angeles i 2005. Derudover vandt han WM guld sidste år både i 4000-meter-holdforfølgelsesløb og parløb med Michael Mørkov. Så det er en erfanen herre der stiller til start.

Derudover et det spændende om Team Saxo Bank for trejde år i træk skal hente en sejr i Sønderborg. Kasper Klostergård vandt Post-Cuppen i Sønderborg i 2008, mens Matti Brechel erobrede Danmarks-mesterskabet og Dannebrogstricoten i 2009. Ved DM på Dybbøl Banke hentede Alex Rasmussen sølv i enkeltstarten trods en punktering.

Så der er lagt op til spændende cykelløb hvor de danske teams nok skal få kamp til stregen.