Tilbagemelding fra ung-, jun- og seniorrytteren (opd)

I år vil det blive forsøgt at give en mere individuel vejledning til den enkelte rytter…..

Men for at trænerne skal have en chance for at vejlede rytterne er det nødvendigt at den enkelte rytter selv melder tilbage hvordan det går ved træningen og til løb. Uden denne tilbagemelding er det umuligt for trænerne at kunne vurede hvad den enkelte rytter mangler for at kunne klare sig bedre til løb. Tilbagemeldingen skal ske skriftligt, idet det er umuligt at huske fx 7 tilbagemeldinger i hovedet.

Tilbagemeldingen bedes sendes efter løb, typisk søndag aften. På den måde kan trænerne nå at lægge et program til fællestræningerne tirsdag og o­nsdag.

Fremover vil fællestræningerne blive planlagt efter følgende prioriteringer:

– For ryttere som kører løb og giver en tilbagemeldingen
– For ryttere som giver en tilbagemelding
– For ryttere som kører løb
– Andre

Så giver man ikke en tilbagemelding må man acceptere at fællestræningen måske ikke passer en selv.

Dette regneark kan bruges til tilbagemelding: Træningsdagbog

Jo mere detaljeret man beskriver hvordan man har følt sig og føler det går jo bedre kan man blive vejledt. Det er tilladt selv at udvide regnearket (fx med alle cykelcomputerens oplysninger) og lave det individuelt. Men husk jo mere præcis tilbagemelding man levere jo bedre kan trænerne hjælpe. Så lad vær med at spille superman og tro at jo hårdere træning jo bedre er træningen. Det er kun ris til egen røv.

Tilbagemeldingen bedes sendes til Jens Lausten Hansen: JensLausten@msn.com