Morten Hugener Nielsen udtaget af distriktet

Det er en glæde for Sønderobrg Cykle Klub at Morten Hugener Nielsen er udtaget af Jysk/Fynsk distrikt til Grand Prix Herning…..

Efter Sønderborg Løbet hvor Morten Hugener Nielsen viste god kørsel udtog Jysk/Fynsk Distrikt Morten Hugener Nielsen til Grand Prix Herning alias “en forårsdag på heden”. Opkaldt efter løbets forbillede “Paris-Roubaix”.

Grand Prix Herning er så berygtet for sine grusveje som Paris-Roubaix har sine brostensveje.

Nu har Morten Hugener Nielsen jo også tidligere vist god kørsel på grusveje bl.a. sidste år hvor han som førsteårs junior besatte 3. pladsen i Esbjerg. Et løb som gik gennem øvelsesterænnet i Oksbøl og hvor en del af ruten (ca. 10%) bestod af grusveje. Så Morten er ikke helt ukendt med den slags underlag. Hvis man spørger ham så elsker han vist grus, da han finder det som et spændende og udfordrende underlag af køre på.

Sønderborg Cykle Klub ønsker Morten hugener Nielsen alt det bedste på heden og til lykke med udtagelsen.