Sønderborg Cykle Klub deltager i et forskningsprojekt

Sønderborg Cykle Klub er udvalgt sammen med 29 andre klubber til at deltage i dette projekt…..

Projektets formål er i hovedtræk at undersøge medlemmernes engagement og tilhørsforhold til deres forening.

Der kan læses mere om projektet her

Det som bestyrelsen af Sønderborg Cykle Klub beder medlemmerne om er at svare på det spørgeskema (varighed og anonymt) som vil blive tilsendt omkring den 15. marts 2012.

Når svarene er gennemanalyseret vil bestyrelsen af Sønderborg Cykle Klub få en feedback om tilstanden i klubben. Derfor beder bestyrelsen medlemmerne om at svare ærligt og kritisk på spørgeskemaet, for at hele klubben har noget at arbejde videre på.

Sønderborg Cykle Klub får ikke at vide hvad enkeltpersoner har svaret.

Der vil kun blive tilsendt spørgeskemaer ud til medlemmer der er over 16 år pr. 1. marts 2012 og medlemmer Sønderborg Cykle Klub har mail-adresser på.

Meddelelse om dette forskningprojekt er også sendt ud på de mail-adresser som Sønderborg Cykle Klub er i besiddelse af. Hvis man ikke har modtaget en mail skyldes det at klubben ikke har mail-adressen eller medlemmet er under 16 år. Manglende mail-adresser kan tilsendes til JensLausten@msn.com hvortil eventuelle spørgsmål også kan sendes.

Bestyrelsen håber alle der får tilsendt et spørgeskema vil bruge 15 min. på det således vi kan få en svarprocent på 100.

På forhånd tak.